Hardloopschoenen voor dames

Bij Schutrups vind je een uitgebreid assortiment hardloopschoenen voor dames. Afhankelijk van jouw loopstijl en houding hebben we de perfecte schoen voor jou. Met topmerken zoals AsicsBrooks en HOKA vind je bij ons alles wat je nodig hebt om met vertrouwen te rennen. Hardlopen begint met de juiste hardloopschoenen. Bij Schutrups begrijpen we dat elk lichaam en elke loopstijl anders is. Daarom beginnen we bij een bezoek aan de winkel altijd met een analyse: waar liggen jouw drukpunten en welke houding neem je aan als je loopt? Met deze kennis op zak zoeken we samen met jou de perfecte schoen. Online kan je ons gehele hardloop assortiment vinden. Neem een kijkje en vind jouw perfecte paar vandaag nog! 

Waar moet je op letten bij het kopen van hardloopschoenen?

Bij het kopen van hardloopschoenen is het belangrijk om op verschillende factoren te letten om blessures te voorkomen en optimaal comfort te garanderen. Afwikkeling Bij het kiezen van hardloopschoenen is het belangrijk om te letten op hoe je voet afwikkelt. Heb je een neutrale afwikkeling waarbij je voet recht naar voren beweegt, of vertoon je over- of onderpronatie? Afhankelijk hiervan heb je verschillende typen ondersteuning nodig. 
  • Uitneembaar voetbed 
    Controleer of het voetbed uitneembaar is, zodat je eventueel je eigen steunzolen kunt gebruiken voor extra ondersteuning of aanpassingen. Een goed passend voetbed kan het verschil maken tussen comfortabel rennen en pijnlijke voeten. 
  • Tijdstip 
    Wist je dat het tijdstip van de dag waarop je schoenen past ook van invloed kan zijn op je keuze? Je voeten zijn vaak wat opgezwollen aan het einde van de dag, waardoor je een beter idee krijgt van hoe de schoenen echt zullen passen tijdens het rennen. 
  • Proberen maar! 
    Tot slot, probeer je nieuwe aankoop uit: test de demping en ondersteuning, en voel hoe de schoenen zich aan je voeten aanpassen. Kom langs in de winkel van Schutrups voor uitgebreid advies en om je schoenen te testen op onze renbaan. 

 Hardloopschoenen van de beste merken 

Bij Schutrups hebben we een selectie van topmerken hardloopschoenen, zodat je gegarandeerd bent van een de beste pasvorm en prestaties. Denk hierbij aan bekende merken zoals AsicsBrooks en HOKA. Deze merken hebben de technologie achter hardloopschoenen geperfectioneerd, speciaal voor dames. Ontdek ons assortiment vandaag nog en vind het merk dat het beste bij jou past! 

Hardlopen met Schutrups 

Bij Schutrups zijn we gepassioneerd door hardlopen en streven we ernaar om jou de best mogelijke hardloopervaring te bieden. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte hardloopschoenen die passen bij jouw behoeften en loopstijl. Kom langs in de winkel of ontdek ons aanbod online en begin vandaag nog met hardlopen in je nieuwe schoenen!
Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon