Algemeen

Bij Schutrups werken wij met verschillende breedte maten. De breedte maten die wij in het assortiment hebben zijn: E, F, G, H, K, K+ en M. 1. Wijdte E: voor smalle voeten. 2.Wijdte F: voor een iets bredere voet. Wijdte G: voor gemiddelde voeten. Wijdte H: voor bredere voeten. Wijdte K: voor extra brede voeten. Wijdte K+: voor iets bredere voeten dan een K wijdte. Wijdte M: voor extreem brede voeten.
Voor schoenen waar schade aan zit kun je altijd langskomen bij ons in de winkel, hier kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wij nemen contact op met onze schoenmaker, deze gaat (wanneer mogelijk) aan de slag om je schoenen weer te repareren. Wanneer je deze terug ontvangt is afhankelijk van de schade. Wij nemen altijd contact met je op wanneer de schoenen weer terug bij ons in het pand zijn!
Onderaan onze site kan jij je aanmelden voor onze nieuwsbrief of via deze link. Wanneer jij je aanmeldt krijg je automatisch een kortingscode van €5,00. Wat kan je verwachten van onze nieuwsbrieven? In onze nieuwsbrieven houden wij jou up to date over aankomende evenementen, nieuwe collecties, speciale acties en nog veel meer.
Onderaan elke mail kan jij je afmelden voor onze nieuwsbrief. Lukt dat niet? Stuur dan een mailtje naar webshop@schutrups.nl.
De winkel van Schutrups Schoenen is gevestigd in Exloo, hier kun je schoenen kopen maar ook terecht voor de voetzorg. Daarnaast zijn er nog andere vestigingen alleen voor de voetzorg namelijk: Assen, Groningen, Meppel, Hoogeveen en Winschoten. Exloo: Zuiderhoofdstraat 13 7875 BW Assen: Bremstraat 21 9404 GA Groningen: Laan Corpus Den Hoorn 101A 9728 JR Meppel: Industrieweg 11A 7944 HT Hoogeveen: De Vos van Steenwijklaan 30, 7902 NS Winschoten: Blijhamsterweg 47 9673 XB

Webshop

Het zoeken van artikelen kan op meerdere manieren, zoals de zoekbalk aan de bovenkant van de website. Je kunt ook artikelen zoeken via het menu.
Wanneer je de bestelling voor 16:00 hebt geplaatst verzenden wij het dezelfde dag nog! We doen altijd ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Sommige bestellingen kunnen langer duren vanwege factoren buiten onze controle, zoals weersomstandigheden of vertragingen bij de vervoerder. Als je niet zeker weet wanneer je je bestelling kunt verwachten, neem dan gerust contact met ons op om te vragen naar de actuele levertijd. We zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.
Nee, de prijzen van de artikelen in onze winkel en op onze webshop zijn gelijk en zijn inclusief BTW.
Bij Schutrups heb je de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, bekijk ze via https://schutrups.nl/Footer/Klantenservice/Betaalmogelijkheden/
Op het moment dat je bestelling word verzonden ontvang je van onze vervoerder altijd een verzendbewijs in je e-mail. In deze e-mail staat een link waarmee jij de bestelling kunt volgen.
De bezorger biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet thuis zijn bij de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hier altijd een bericht van. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus, via de Track & Trace link of via mail. Zij laten je weten wat de status van je pakket is. Zij laten je dan weten met een van de volgende 3 opties waar je bestelling is: Ze komen de volgende dag terug; De bestelling ligt bij de buren; Of de bestelling ligt bij een afhaalpunt.
Onze standaard levering is in de meeste gevallen GRATIS, zolang je voldoet aan de minimale bestelwaarde van €50,00. Retourkosten worden niet door ons vergoed. Je kunt je bestelling wel kosteloos terug brengen in de winkel.
Ongedragen artikelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd, dit kan per post. In dat geval komen de kosten van het retourneren voor rekening van de klant. De artikelen mogen worden geretourneerd naar: Schutrups Exloo, Zuiderhoofdstraat 13, 7875 BW Exloo. Retourneren mag ook kosteloos in de winkel van Schutrups Exloo. In dat geval moeten de meegeleverde formulieren ingevuld worden meegenomen.

Winkel

Door onze werkwijze met het adviseren van schoenen kan het zijn dat je op drukke momenten in de winkel een tijd in ons café moet wachten (gelukkig hebben we goede koffie). Wil je gelijk geholpen worden door een van onze schoenspecialisten? Maak dan een online afspraak.
Je kunt online een afspraak maken via www.schutrups.nl/afspraak-maken/
Heb je een afspraak gemaakt maar kun je door omstandigheden niet komen of wil je de afspraak afzeggen? Als je een afspraak hebt gemaakt via de website kun je in de bevestiging mail op de link klikken en daar de afspraak annuleren. Wil je een andere tijd of datum? Dan kun je de afspraak wijzigen door contact op te nemen met de winkel.

Account

Je kunt inloggen met de combinatie ''e-mailadres en wachtwoord''.
Je kunt een account aanmaken door onder Inloggen te kiezen voor Registreren. Je komt tijdens het bestellen van een artikel ook automatisch op deze pagina.
Als je inlogt bij Mijn account kun je bij "Mijn profiel" je e-mailadres wijzigen.
Als je inlogt onder Mijn Account, kun je onder "Overzicht" je gegevens wijzigen of gegevens toevoegen.

Voetzorg

De hoofdlocatie van onze voetzorg zit in Exloo! We hebben ook nog voetzorg locaties in Assen, Groningen, Meppel, Hoogeveen en Winschoten. Op deze locaties bieden we dezelfde voetzorg als in Exloo.
Een steunzool kost bij ons €255,00. Deze prijs is inclusief onderzoek, afleverconsult en eerste controle naar 3 maanden!
Je kunt een online afspraak maken via www.schutrups.nl/afspraak-maken/
Als je je afspraak wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon (0591 - 54 90 93). Zorg ervoor dat je alle details van je afspraak bij de hand hebt, zoals het tijdstip, de locatie en je geboortedatum.
Een huisbezoek door een podoloog/podotherapeut is mogelijk, mits de patiënt een verwijsbrief hiervoor heeft.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden voetzorg behandelingen. Check op deze pagina waarvoor jij verzekerd bent: www.schutrups.nl/voetzorg/verzekeringen/

Evenementen

Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon