Over Gabor

Gabor is een Duits schoenenmerk dat bekend staat om zijn comfortabele en stijlvolle schoenen voor vrouwen. Gabor gebruikt de beste materialen en technologieën om ervoor te zorgen dat hun schoenen niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang meegaan. Het merk biedt een breed scala aan modellen, waaronder laarzenpumpssneakerssandalen en meer.

Een van de kenmerken van Gabor-schoenen is de perfecte pasvorm. Het merk biedt verschillende breedtes, zodat vrouwen met verschillende voetvormen de perfecte pasvorm kunnen vinden. Gabor-schoenen zijn ook voorzien van verschillende comfortfuncties, zoals zachte voeringen, schokabsorberende zolen en verwijderbare binnenzolen, om ervoor te zorgen dat elke stap comfortabel is.

Naast comfortabele en functionele schoenen staat Gabor ook bekend om zijn stijlvolle ontwerpen. Het merk volgt de nieuwste trends en biedt moderne en tijdloze modellen die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een chique avondje uit of een casual dagje winkelen, Gabor heeft de perfecte schoen.

Shop per categorie

De breedtematen van Gabor

Gabor staat bekend om het aanbieden van verschillende breedtematen, zodat vrouwen met verschillende voetvormen de perfecte pasvorm kunnen vinden. Het merk biedt breedtematen van F tot H, wat betekent dat er voor vrijwel elke voetbreedte een geschikte schoen te vinden is. De breedtematen van Gabor zijn gebaseerd op de Duitse normen, waarbij de standaard breedtemaat F is. Deze maat is geschikt voor vrouwen met een gemiddelde voetbreedte. Voor vrouwen met bredere voeten biedt het merk de breedtematen G en H, terwijl vrouwen met smallere voeten de breedtemaat E kunnen kiezen.

Het is belangrijk om de juiste breedtemaat te kiezen, zodat de schoenen perfect passen en comfortabel zijn om te dragen. Een te strakke schoen kan leiden tot pijnlijke voeten en blaren, terwijl een te losse schoen niet voldoende ondersteuning biedt en het risico op uitglijden vergroot.

Gabor sale

Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon