Floris van Bommel 

Filter
Geselecteerde filters
Product 1 tot 24 van 99 in totaal

Floris van Bommel

Floris van Bommel is een Nederlands schoenenmerk dat in 1996 werd opgericht door de broers Floris en Reynier van Bommel. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige en modieuze schoenen, die zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar zijn.

Collectie voor dames en heren

Floris van Bommel staat bekend om zijn uitgebreide collectie schoenen voor zowel mannen als vrouwen. De collectie bestaat onder andere uit klassieke veterschoenen, elegante enkellaarsjes en sportieve sneakers.

Kwaliteit en duurzaamheid

Floris van Bommel streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van haar producten. De schoenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leer en suède, en worden met veel aandacht en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame productiemethoden en -materialen.

Floris van Bommel bij Schutrups

Bij Schutrups ben je aan het juiste adres voor het kopen van Floris van Bommel. Onze ruime collectie biedt een brede keuze aan zowel dames- als herenmodellen. Je kan gemakkelijk online bestellen of langskomen in onze winkel. Bij Schutrups profiteer je bovendien van uitstekende service en snelle levering, zodat je snel en gemakkelijk kunt genieten van je nieuwe Floris van Bommel schoenen.

Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon