Je podoloog in Exloo

Schutrups is dé podoloog in Exloo. Al bijna 100 jaar zijn wij gevestigd in Exloo en inmiddels vindt je ons op verschillende locaties in Noord-Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in podologie, sportpodologie, orthopedie, pedicure én in alles op het gebied van schoenen. Een podoloog helpt je bij het vaststellen van problemen met je voeten of je houding, en geeft je vervolgens advies over een behandeltraject.  

Wat kan een podoloog voor je betekenen?

Heb je last van pijn of vermoeidheid aan je voeten, of klachten die aan je houding gerelateerd zijn? Een voetonderzoek door een podoloog helpt je om de oorzaak van je klachten vast te stellen, vervolgens helpt de podoloog door daar een passende oplossing voor te vinden. Een oplossing kan bijvoorbeeld advies zijn voor het juiste type schoenen voor je voeten of het voorschrijven van podologische- of steunzolen.

Hoe gaat een podoloog in Exloo te werk?

Je kunt zonder verwijzing van een (huis)arts een afspraak maken met een van onze podologen in Exloo of op onze andere locaties. Het onderzoek door de podoloog begint vervolgens met een intakegesprek en het maken van enkele scans van je voeten. De podoloog onderzoekt deze scans op verschillende punten en let daarbij op allerlei zaken, zoals de geschiedenis van de klacht en de momenten waarop de klachten zich voordoen. Vaak helpt het daarnaast om je looppatroon te bekijken op een loopband. Uit dit onderzoek volgt een advies, waardoor de klachten uiteindelijk zoveel mogelijk verholpen zullen worden.
 

Wordt een bezoek aan een podoloog in Exloo vergoed?

In veel gevallen wordt een onderzoek van de podoloog in Exloo door je zorgverzekeraar vergoed. We hebben een handig overzicht samengesteld, waarin je kunt zien of je verzekerd bent voor de behandeling(en) door de podoloog. Heb je vragen over het overzicht of over je situatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0591 549 093

Schutrups is dé specialist voor podologie in Exloo

Sinds jaar en dag is Schutrups hét adres voor podologie in Noord-Nederland. Onze ervaren podologen staan op verschillende locaties voor je klaar om je van je voetproblemen af te helpen. In Exloo vindt je ons in de winkel van Schutrups Schoenen. Direct achter de winkel kun je gratis parkeren. Het adres van de podoloog van Schutrups in Exloo: 

Schutrups Schoenen 
Zuiderhoofdstraat 13 
7875 BW te Exloo

De podologie specialist in Noord-Nederland!

Onze podologen hebben vele jaren ervaring met het verlichten en verhelpen van allerlei voetklachten. Je kunt hiervoor terecht bij één van onze verschillende locaties. Onze podologen werken samen met fysiotherapeuten, podologen en andere specialisten. Je vindt ons in:

Voetklachten? Laat ons je helpen!

Plan dan een afspraak in met onze voetzorg.

Maak een afspraak

Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon