Sale

Opletten geblazen als je graag shopt met korting! Bij Schutrups ben je dan aan het juiste adres. Hier vind je alle kwaliteitsschoenen met korting. Schoenen van topmerken voor een scherpe prijs: Durea, Floris van Bommel, Gabor, Finn Comfort, New Balance, Blackstone, Ugg, Xsensible en nog veel meer. Daarom hebben we deze pagina speciaal voor jou gemaakt met alleen maar producten in de opruiming. Een groot aanbod in verschillende maten en wijdtes.

Hele jaar korting!

Niet alleen tijdens de officiële sale periodes kun je terecht op deze pagina; het hele jaar door is er sale bij Schutrups. Zo staan hier de leukste sandalen, teenslippers en sneakers online zodat jij ook in de lente en zomer weer hip en trendy voor de dag komt. Voor de herfst en winter kun je natuurlijk ook bij Schutrups terecht voor hoge laarzen, enkellaarzen, Chelsea boots, wandelschoenen, instappers, sleehakken en schoenen met een brede of smalle schacht. Zo zijn er hippe modellen voor elke periode van het jaar.

De beste kwaliteit


De prijzen zijn laag, maar de kwaliteit blijft natuurlijk gegarandeerd. Daarom heeft Schutrups alleen topmerken van de hoogste kwaliteit in het assortiment. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de schoen mooi is, maar dat de schoen ook comfortabel is en lekker zit. Mode en comfort, dat is waar Schutrups voor staat..

Kom nu shoppen

Voor elke gelegenheid heeft Schutrups de perfecte schoen. Van bruiloft tot leuke wandeling, je slaagt bij Schutrups.

Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon