Onderhoud

Schoenonderhoud en verzorging

Onderhoud aan je schoenen is van belang om je nieuwe schoenen lang mooi te houden. Je kunt je schoenen beschermen tegen water en vuil door ze regelmatig in te spuiten met onderhoudsspray. Het merk Collonil is op het gebied van schoenverzorging en –onderhoud een wereldwijd bekend premiummerk. Diverse producten van Collonil zijn bij Schutrups verkrijgbaar.

Collonil

Om lang van je nieuwe schoenen te kunnen genieten, is het aan te bevelen je schoenen te beschermen tegen water en vuil. Collonil is voor deze job de beste keus. Ze hebben jarenlange ervaring en hierdoor de beste doorontwikkelde producten. Zo kun je lang genieten van je nieuwe sneakers, laarsjes, hakken of wandelschoenen. Of je schoenen nu van leer, nubuck, suède of textiel zijn, in ons assortiment is voor alle materialen schoenverzorging verkrijgbaar.

Onderhoud van je schoenen

Er zijn diverse producten om schoenen te onderhouden. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om schoenspanners te gebruiken. Schoenspanners verlengen de levensduur van uw schoenen. De cederhouten schoenspanners uit ons assortiment nemen het beste vocht op en het cederhout geeft een lekkere verfrissende geur aan je schoenen. Of gebruik bijvoorbeeld Collonil Onderhoud Breeze, deze frisse geur zorgt ervoor dat sterke geuren zoals rook, zweet, keukengeuren of geuren van huisdieren verdreven worden. Het enige is wat overblijft is een genuanceerde geur van pas gewassen linnen. Het product is voorzien van een speciaal innovatief ingrediënt dat onaangename geuren voorkomt, neutraliseert of blokkeert. Tevens bestrijdt het de oorzaak van de vervelende geur. Er zijn nog diverse andere soorten producten die ervoor zorgen dat je schoenen goed verzorgt, gereinigd en beschermd worden. Neem in kijkje in ons assortiment op de website of kom langs in onze winkel in Exloo.
Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon